Η φιλοσοφία του ιατρείου

Νιώθω τις ανησυχίες που έχετε σαν γονείς και την ευθύνη να μου εμπιστεύεστε την υγεία του παιδιού σας. Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σας συμβουλεύω για την κατάλληλη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση όταν αυτή απαιτείται.

Φροντίζουμε με γνώση και αφοσίωση ό,τι πολυτιμότερο έχετε.

Δίνουμε χρόνο και ακούμε προσεκτικά τα θέματα που απασχολούν εσάς και το παιδί σας.

Εμπειρία και εξειδικευμένη κατάρτιση σε πρότυπες πανεπιστημιακές παιδιατρικές κλινικές της Γερμανίας, επίσημη πιστοποίηση μετά από εξετάσεις σύμφωνα με το Γερμανικό Σύστημα Υγείας.

Εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών ακολουθώντας σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο ψηφιακό ιατρικό εξοπλισμό.

24ωρη διαθεσιμότητα και παροχή οδηγιών, δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ηλεκτρονικό ιατρικό αρχείο του ασθενούς και τις εργαστηριακές και απεικονιστικές του εξετάσεις, ταχύτατη εκτίμηση εξετάσεων και αξιολογησή τους.

Έγγραφη ενημέρωση συστήσαντα ιατρού/παιδιάτρου, στενή συνεργασία και τακτική επικοινωνία με όλους τους επαγγελματίες υγείας οι οποίοι παρακολουθούν το παιδί. Δυνατότητα ομαλής και σταδιακής μετάβασης (transition) στους ενδοκρινολόγους ενηλίκων.