Το ιατρείο

Ιδιωτικό Ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για να προσφέρει ευχάριστο περιβάλλον τόσο στους μικρότερους όσο και στους μεγαλύτερους σε ηλικία ασθενείς και περιλαμβάνει διακριτούς χώρους αναμονής για τα παιδιά και τους ενήλικες.

 

Διαθέτει σύγχρονο ψηφιακό αναστημόμετρο-ζυγό για ακριβέστερη καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών του παιδιού σας.

 

Η διεύθυνση του ιατρείου είναι στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 98, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Μαβίλη στο κέντρο της Αθήνας και κοντά στο σταθμό του Μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Συνεργασίες

Η Εβελίνα Πάνου είναι επιστημονική συνεργάτις της Μονάδας Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

 

Παράλληλα κατέχει τη θέση της Επιστημονικής Υπευθύνου του Παιδιατρικού τμήματος στην Κλινική Mediterraneo First Care και είναι επιστημονικός συνεργάτης του νοσοκομείου Ιασώ Παίδων.

 

Στις κλινικές αυτές γίνεται κατόπιν ραντεβού παιδοενδοκρινολογική εκτίμηση και τακτική παρακολούθηση παιδιών και εφήβων με ενδοκρινολογικές παθήσεις ή σακχαρώδη διαβήτη και παρέχεται η δυνατότητα για προγραμματισμένο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Διενεργούνται επίσης ειδικές αιματολογικές εξετάσεις για τη διερεύνηση ανεπάρκειας αυξητικής ορμόνης (δοκιμασία διέγερσης με γλυκαγόνη, κλονιδίνη, L-dopa), διαταραχών ενήβωσης (δοκιμασία LHRH) καθώς και δοκιμασία Synacthen σύμφωνα με διεθνή διαγνωστικά πρωτόκολλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία χρειάζεστε.